Voorproefje: Liefde met Vuurwerk in de Nacht

Vandaag was de eerste dag in mijn nieuwe huisje. Vandaag was het de eerste keer dat ik uit zou gaan met XTC op. Ik was nerveus maar had er ook veel zin in. We zaten al op de fiets en waren aan het ronddolen. Thuis hadden we, een paar minuutjes geleden, al een pilletje gedropt. We fietsten achter een menigte aan die zei zeker te weten dat ze zo fietsen moesten. Halverwege kwamen wij er achter dat we hier niet langs moesten, we keerden om en schreeuwden nog dat ze verkeerd fietsten, maar er kwam geen reactie.
Dan niet.

Dan de volgende afslag maar links… Ook dat liep dood…
“Heeft Paradigm lekker geregeld, dit” zei Beer al mokkend terwijl we wederom de fiets om draaiden. Er liepen wat mensen ons tegemoet.
“Ook op weg naar Paradigm?” zei Beer
“Ja!”
“Hier kun je niet langs.” Zei ik
“Tenzij je over het hek kun springen, maar dat lukt ons niet omdat we een fiets hebben.” Meteen liepen de twee mannen van rond de 25 naar het hek om te onderzoeken. Newp, dat zou niet lukken. We zeiden gedag en Beer en ik namen de fiets en vertrokken weer terug. We gingen richting het Hoendiep, waar we weer een bende hyperende fietsers tegen kwamen. Of ze ook naar Paradigm gingen, JAWOHL! Of ze wisten hoe ze moesten fietsen? Ja zeker, 100% zeker! Follow those cyclists!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s