Update: Werking van de Magic Truffel

Ja ja, ik ben gisteravond nog druk bezig geweest met het uitpluizen van de effecten die de Magic Truffels hebben in je brein en geest. Gelukkig is er een groot aanbod! Een nadeel ervan is dat het over het algemeen erg wetenschappelijk en moeilijk beschreven wordt. Ik hoop dat ik dit een beetje heb aangepast. Het moet namelijk niet zo worden dat je alleen de werking van drugs pas kunt achterhalen wanneer je een universitaire biologie studie hebt afgerond…

Hier vind je een linkje naar de pagina. Ik hoop op deze manier dat, in eerste instantie, de Magic Truffels, maar uiteindelijk veel meer drugs, ze wat beter worden begrepen. Het is een taboe om over drugs te praten, terwijl dit juist erg dom is! Juist op deze manier worden verslavingen in de hand gewerkt. Er wordt vaak begonnen met wiet, waarna mensen wat meer open staan voor experimenteren met drugs. De meesten zullen zich niet goed (genoeg) inlezen over de werking en proberen het gewoon wanneer iemand het aanbied: waarom ook niet? Yolo right?!
Op deze manier weet je niet dat cocaïne heel slecht voor je lichaam en brein is, wanneer je het niet genoeg tijd geeft te herstellen of supplementen neemt om het te verminderen. Zo wordt er vergeten dat de dip na XTC te verminderen is tot nagenoeg geen dip, als je je maar goed voorbereid. In een dip heb je meer kans iets te nemen om de dip te verminderen, en dan gaat het de mist in en raak je snel verslaafd. Ben je verslaafd of heb je er een vraag over, ga dan naar deze site: DrugsForum. Hier zijn vele gebruikers die je willen en kunnen helpen met bedenken wat je nu kunt/moet gaan doen.

Ik laat het hier nu even bij. Ik ga lekker douchen en bezig met mijn huiswerk, want school gaat toch echt voor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s