Te hard van stapel lopen is ook een ding…

Nou mensen, dit was me het midweekje wel. Het escaleerde al vrij snel. Maar goed, daar ben ik dan nog jong voor!

Het begon donderdagavond 7 april, Beer en ik hadden ketamine binnen gekregen via de post en al onze toetsen zaten er net op. Dit moest natuurlijk gevierd worden met een paar lijntjes. Dit was best een stap voor mij, omdat dit mijn eerste keer snuiven zou worden. Die brug was een grote stap, achteraf gezien was de brug kleiner dan ik dacht. Tripreport zal volgen. Toen het een beetje begon uit te werken hebben we El Dorado gekeken, een Dreamworks film die ik nog nooit gezien had. Heerlijk! Geweldige film! Maar dus wel tot 2 à 3 uur wakker gelegen…

De volgende ochtend, vrijdag 8 april, vertrokken we naar mijn zusje, zij was de negende jarig en ik had beloofd er al een dag eerder te zijn. Ze werd 17 en dat moest ze vieren door drinkend de nacht in te gaan. Mijn zusje, haar BFF, Beer en ik hebben heerlijk genoten van een rare avond met veel hiphopmuziek. De twee dames (Zusje en BFF) waren al snel aangeschoten en dat zorgde voor lachwekkende taferelen. Heerlijk gefeest en rare foto’s/filmpjes gemaakt op Snapchat.

Zaterdag, feestdag, hebben we natuurlijk de verjaardag gevierd met familie en vrienden, gezellig om weer samen te zijn. ‘s Avonds vertrokken Beer Klungel en ik weer naar mijn huisje in Groningen om daar te verder te feesten. Het idee was om toen spacecake en een lage dosis truffels te gaan doen, maar Beer en ik waren te moe en hadden gebrek aan motivatie. We zijn dus maar gewoon gaan stonen en hebben erbij een lijntje keta genomen. Dit versterkte alles enorm waardoor Beer en Klungel het niet meer hadden. Ik heb veel gelachen en op de bak gezeten omdat ik toch al wat moe en brak ben. Van de ‘trip’ weet ik niet veel meer, wat heel normaal schijnt te zijn wanneer je wiet en keta combineert. Het was in ieder geval heel erg trippy en gezellig. Klungel zou blijven slapen dus hadden we al een luchtbed klaarliggen. Toen we eenmaal naar bed gingen was het bed super zacht raar, we bleven maar kroelen en bewegen, alle drie. Klungel wel in zijn eigen bed, natuurlijk. We kregen er bijna weer een lachkick van.

De volgende ochtend, zondag 10  april, stonden we vroeg op. We hadden namelijk de spacecake-truffelsessie verplaatst naar die ochtend. Dit werd een grote flop. We merkte van de truffels nagenoeg niets, een bodyload, maar verder vrij weinig. De spacecake heeft echter beter zijn best gedaan. Ik had er geen genomen, ik was al moe en brak genoeg van mezelf en wou dat nog even niet verergeren. Ik denk niet dat hier een tripreport van komt, omdat het zo weinig effect had is er weinig dat ik beschrijven kan…

Klungel vertrok terug naar zijn ouders en Beer en ik hebben een rustige dag verder gehad. Lekker geslapen en lekker uitgerust. De dag erna had Beer zijn laatste les biologie, waarna hij een vriendin van ons, Eekhoorntje, mee terug naar huis nam. Lekker lui gezeten en niets nuttigs gedaan. Voor mij was het heerlijk bijkomen.
Ook Eekhoorntje vertrok weer naar huis, waarna wij maar eens begonnen met koken. We hebben heerlijk genoten van Ons Prutje, een heerlijk zelfverzonnen gerecht. Nu waren we alleen en zaten we rustig op de bank, een rustige maandagavond, 11 april.

Ineens dropt Beer de vraag of we geen zegeltje zouden nemen. Ik twijfelde omdat we het niet voorbereid hadden en we de dag erna naar zijn ouderlijk huis zouden gaan. Was dit wel het moment? Ach waarom ook niet, we hebben niets meer te leren, niets meer te doen. Geen verplichtingen, en ik kon altijd nog uitrusten.

We pakten de zegels en begonnen aan een langzame trip.

Nu zit ik op bed bij Beer thuis en schrijf ik alvast een inleiding van de komende tripreports. Van de eerste LSD-trip komt natuurlijk ook een tripreport. Ik hoop u weer even lekker de tijd voor mijn blogje vrij te kunnen maken en wat meer info uit te werken over o.a. ketamine en LSD. Voor de beginners die dit lezen: doe dit vooral niet na. Ik ben nu 2 jaar een drugsgebruiker en vond dit best heftig. Ik ben nu nog steeds fysiek en mentaal leeg geperst als een gewrongen vaatdoek. Ik weet ook niet of ik het op deze manier nog een keer zou willen doen…

 

X Fennek

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s