Wie ik ben

Ik ben een meid, geboren in 1995 en ik geniet van het leven. Ik experimenteer met drugs, voornamelijk psychedelica, wiet en een XTC’tje op zijn tijd. Al mijn tripreports zijn hier verzameld zodat ik mijn ervaringen kan delen met de rest van de wereld.
Dit is geen site die je aan zal sporen om ook drugs te gaan gebruiken, het is bedoeld als verzameling van mijn ervaringen. Zie het als een soort van bundel en tips voor je eigen trips. Heb je ooit vragen, mag je altijd een comment achter laten!
Naast dat ik dus een drugs gebruiker ben, heb ik ook een longziekte. Eentje die maar weinig mensen hebben en een die ongeneselijk is. Ik probeer ondanks alles van elke dag te genieten en me door alles heen te slaan. Truffels hebben mij geholpen om van een zware depressie af te komen, dit wel in combinatie met een passende therapie. Het heeft het makkelijker voor mij gemaakt om diepe gedachte patronen te bereiken en te veranderen. Dit heeft voor mij geholpen, maar overleg eerst met je therapeut voor je hier aan begint, er zitten namelijk veel haken en ogen aan!
Advertisements

2 thoughts on “Wie ik ben”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s