Tripreports

Een tripreport, de naam zegt het al een beetje, is een soort verhalend verslag van de trip die je hebt gehad.
Iedereen heeft een eigen manier van schrijven. Ik wil later nog herinneren wat ik bij welke trip gebruikt heb en hoeveel, zodat ik makkelijk kan bij houden welke doseringen welk effect bij mij hebben.
Ik schrijf ze ook een beetje zodat ik later, over weet ik hoe veel jaar, nog weet wat voor een idioot ik was en wat ik allemaal heb meegemaakt tijdens mijn trips. Daarom hoe ik van gedetailleerde verhalen, zodat ik me ze nog voor de geest kan halen.

Voor mij zijn ze puur persoonlijk, al vind ik het geen probleem dat meerdere mensen ze tegenwoordig kunnen lezen. I couldn’t care less, om eerlijk te zijn! Misschien hebben anderen er nog wat aan, en anders lach je me lekker uit omdat ik de chocolademelk omgooide en er toen vormpjes in begin te zien… Dat is lekker aan jou.

Mocht je ook reports willen gaan schrijven heb ik hier tips, die ik fijn vind werken.

1)schrijf tijdens of zo snel mogelijk na je trip op wat je gedaan hebt. Dat zit het nog in je geheugen. Je hoeft dan echt niet een heel report te schrijven, maar verwoord in steekwoorden je gedachtes, bijzondere momenten of acties die genomen zijn.

2)Schrijf op wat je hebt genomen in welke hoeveelheid. Dit is alleen fijn als je dat zelf wilt. Het kan handig zijn wanneer je iets vaker wilt gebruiken en op deze manier kunt kijken welke dosering voor jou werkt. Wanneer je meer dan twee jaar meer dan één middel gebruikt, raak je op een gegeven moment in de war met de doseringen. Dit kan heel erg gevaarlijk zijn en zelfs resulteren in een coma of je dood!

3)Neem lekker je tijd en schrijf in de weken tot maand erna je tripreport. Vaak merk je wel wanneer je zin hebt om eraan te gaan zitten of wanneer je inspiratie hebt om verder te lullen.

Heel veel schrijf- en leesplezier!

Advertisements